Foliekassen Overijssel

JG-Dienstverlening bouwt ook in Overijssel foliekassen.

Het kweken in hoogwaardige kwalitatieve foliekassen in Overijssel biedt veel voordelen. 

Of het nu gaat om uw groente, fruit, bomen of bloemen of planten, elk soort heeft zijn eigen klimaat en voor elk soort een passende kas.
Een foliekas beschermt uw teelt tegen extreme weersomstandigheden en geeft altijd het beste klimaat
en veel voordelen voor uw gewassen zoals lichtintensiteit en goede beluchting.  

Wij bouwen, onderhouden en repareren uw foliekassen in Overijssel met grote vakmanschap. Ook voor schade aan uw foliekas in Overijssel door bv storm, hagel of ander extreme weersomstandigheden kunt u bij ons terecht. 

Wij werken regelmatig samen met internationaal specialist op het gebied van foliekassen en folietunnels; Rovero. 

Wij bouwen, onderhouden en repareren onder andere de volgende modellen:

Roll-air

Deze foliekas is volledig ontwikkeld door Rovero en biedt de unieke kans om uw gewas in enkele seconden binnen of buiten te laten staan. 
 
Europakas
Een breedkap foliekas welke een stabiel kllimaat voor elk gewas biedt.
 
Multi-Rovero
Deze kas is een afgeleide van de Europas kas en heel interessant op specifieke projecten en perfect te plaatsen op kleinere percelen.
 
Multi-rovero Zaagtand
Deze kas wordt vooral veel in de tropen gebruikt en is een low-budget oplossing. Deze is ook in te zetten als insectvrije kas voor vermeerderingsbedrijven.
 

Bouwen van foliekassen: Het bouwen van een foliekas is een complex proces dat veel planning en expertise vereist. Bij de bouw van uw kas zal ik rekening houden met uw specifieke wensen en eisen, en u adviseren over de beste materialen en accessoires voor uw situatie. Ik kan u helpen bij het ontwerpen van uw kas, het selecteren van het juiste formaat en de juiste locatie voor uw kas, en het installeren van de benodigde ventilatie, verwarming en irrigatiesystemen. Samen zorgen we ervoor dat uw kas optimaal presteert en uw gewassen beschermd zijn tegen de elementen.

Monteren van foliekassen: Het monteren van een foliekas is een precies werk dat veel aandacht voor detail vereist. Als ervaren monteur kan ik u helpen bij het monteren van uw kas, waarbij ik zorgvuldig elk onderdeel installeer en ervoor zorg dat uw kas veilig en stevig staat. Ik beschik over het juiste gereedschap en de juiste kennis om uw kas snel en efficiënt te monteren, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met kweken.

Reparatie van foliekassen: Het kan gebeuren dat uw foliekas schade oploopt door bijvoorbeeld storm, hagel of andere weersomstandigheden. In dat geval kunt u op mij rekenen voor snelle en effectieve reparaties. Ik beschik over de juiste materialen en gereedschappen om scheuren, gaten en andere beschadigingen aan uw kas te repareren, zodat uw gewassen weer optimaal kunnen groeien en bloeien.

 

Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor een foliekas passend bij uw wensen te bespreken.

Foliekassen Overijssel door JG-Dienstverlening staat kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Overijssel is een provincie waarin weersomstandigheden erg kunnen verschillen. Zo kan het in het westen bijvoorbeeld meer regenen dan in het oosten. Hierdoor is het belangrijk om uw kas goed aan te passen aan de specifieke omstandigheden in uw regio. Ik kan u adviseren over de beste materialen en ontwerpopties voor uw kas, zodat deze optimaal presteert in uw specifieke klimaat.

Foliekassen Overijssel van ontwerp tot oplevering.